TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Informații despre site

1.1. Portalul Web www.conaculdrahneilor.ro reprezinta un portal proprietate privata, numit pe parcursul acestor termeni și condiții www.conaculdrahneilor.ro

1.2. Portalul Web www.conaculdrahneilor.ro  va putea fi accesat la nivel internațional, fără a fi permise discriminările de orice natura.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Conținutul și design-ul paginii web, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, constituie proprietate personală și sunt protejate prin legislația aflată în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

2.2. Este interzisă orice utilizare a conținutului www.conaculdrahneilor.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: www.conaculdrahneilor.ro

2.3. în condițiile în care considerați ca un anumit conținut aflat pe siteul www.conaculdrahneilor.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la www.conaculdrahneilor.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor www.conaculdrahneilor.ro sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale.

3. Suspendarea accesului

www.conaculdrahneilor.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul paginii web sau la o parte a acestui conținut.

4. Schimbări ale paginii web

www.conaculdrahneilor.ro își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, www.conaculdrahneilor.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

5. Înregistrare, parole și responsabilități

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilități din cadrul paginii web, necesita înregistrarea dvs. cu un nume de utilizator și o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.conaculdrahneilor.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje prin poșta electronică sau telefon.

5.2. Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. în consecință, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personală, www.conaculdrahneilor.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informație trimisa către noi se va face pe propriul dvs. risc.

6. Viața privată

6.1 Informații generale

www.conaculdrahneilor.ro respecta viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi în momentul accesarii acestei pagini web. Aceste informații au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informație identificabilă personal este colectată de la dvs., cum și unde am putea folosi aceasta informație, cum înțelegem noi să protejăm informația colectată de la dvs., cine are acces la informația colectată de la dvs. și cum pot fi corectate în timp inadvertentele din informația preluată.

6.2. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi www.conaculdrahneilor.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terte rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul aplicației este protejat de o parola.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. va garantăm ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse prin legislația aflată în vigoare.

6.3. Cine are acces la informațiile colectate de la dvs.

www.conaculdrahneilor.ro nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii sai către terte parti fără a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor în aceasta privinta.

În același timp însă, www.conaculdrahneilor.ro poate dezvălui informații identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor www.conaculdrahneilor.ro

În concluzie, atunci când accesați pagina web și sunteți rugat sa ne dezvaluiti informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar site-ului  www.conaculdrahneilor.ro, cu excepția cazului cand serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru. în ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informațiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. dacă nu doriți ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Dacă alegeți  sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. www.conaculdrahneilor.ro nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

7. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Anumite parti ale conținutului publicat pe www.conaculdrahneilor.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.conaculdrahneilor.ro are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului paginii web pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.conaculdrahneilor.ro nu este responsabil în nici o masura asupra conținutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.conaculdrahneilor.ro nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8. Conținutul furnizat de Autori Specialisti

Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității, www.conaculdrahneilor.ro poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, în secțiunea ”Cum să” precum și în celelalte secțiuni de specialitate ale paginii web.

9. Modificarea prezentelor Termeni și condiții

www.conaculdrahneilor.ro își rezerva dreptul sa schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci cand acești termeni se vor modifica, www.conaculdrahneilor.ro va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al www.conaculdrahneilor.ro și prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site, în contul dvs. de utilizator și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

10. Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea Romaniei în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare prin înțelegerea dintre parti, în cazul în care părțile nu se pot înțelege, competenta va reveni instanțelor Romaniei.​